Agyhullám szinkronizáció

Nagyon kellemes közérzet, könnyebb tanulás, magas teljesítmény. Az agyhullám szinkronizáció hatására megtapasztalhatja ezeket az érzéseket. Élvezze a fény és hang hatására létrejövő belső harmóniát és a korlátlan belső fejlődést a Kanadai MindAlive Inc. agytréner készülékeivel. Fejlessze a természetes alfa és théta agyhullámait a fény és hang impulzusok hatását használva a kreatív képzelet és a meditáció előnyös hatásainak eléréséhez. A béta hullámokkal növelheti figyelmét és energikussá válhat, a delta hullámokkal pedig mély pihentető alvást érhet el.
A megtapasztaláshoz csupán csak hátra kell dőlnie egy nyugodt helyen és élvezni a hang és fény hatására a szeme elé rajzolódó belső képeket és a mély relaxációt, miközben akár kedvenc zenéjét vagy hipnotikus szövegét is hallgathatja.
Tovább ...

A DAVID Delight készülékek előnyei
  • A DAVID Delight Pro készülék a 2012-ben rendezett 2012 Light & Sound Mind Machine Awards rendezvényen a szakértők által odaítélt 12 díjból 5-öt megkapott. Többek között elnyerte a legjobb AVS gép díjat, és a Tru-Vu Omniscreen szemüveg elnyerte a legjobb AVS tartozék díját.
  • A Tru-Vu Omniscreen szemüveg Dave Siever a MindAlive alapítója által szabadalmaztatott, így egyetlen más készülék sem alkalmas a két agyfélteke különböző fénystimulálására, mivel ilyen működésű szemüveget nem hozhat forgalomba más gyártó. A szabadalom itt.
  • A MindAlive Inc. a világon egyedülállóként a Health Canada által engedélyezett Class 1 orvosi eszköz gyártó, így a készülékeket orvosok is használhatják a gyógyító tevékenységük keretein belül.
  • A DAVID Delight Pro készülék egyedülálló módon két terápiás eszközt tartalmaz egyben, amelyek külön is használhatók, kaphatók. Ezek az AVE készülék és a CES készülék.
  • A MindAlive inc. rendelkezik a leghosszabb kutatási tapasztalattal és a legnagyobb klinikai háttérrel az AVE gyártók között, amit a nemzetközi szakértők is elismernek. Minden program klinikailag tesztelt és a hatásosságáról meggyőződtek.
  • A DAVID készülékek biztonságossága speciális laboratóriumi vizsgálatokkal garantált. A szemüveg fénye erre szakosodott Laser Laboratóriumban bevizsgált, és minden biztonsági előírásnak megfelel.
  • A szemüveg által előállított fényimpulzusok különös gondossággal lettek kialakítva, hogy növeljék a biztonságot, lecsökkentsék a nem kívánt hatásokat.
  • A készülékek magyarországi garanciával és szervizháttérrel rendelkeznek. A garanciális időszak után is javíthatók, így biztosítjuk a tartós használat lehetőségét.
  • Magyarországon a cég már több mint 20 éve jelen van, a készülékek több generációja került forgalomba, igen nagy háttértapasztalat gyűlt össze a használatával kapcsolatban. A készülék terápiás használatához szükséges mélyebb tudást tanfolyamainkon meg lehet szerezni.

agytrenerkeszulek.hu

Bioptima Kft.1. Veszprém

Mikszáth K. u. 42/A2. Budapest IX.

Soroksári út 44.
MillPark 2. em. 218.

           Tel: 30/9963185

  Agytréning

  Agytréner

  Fény- és hangterápia 

  Tudati technológia

  DAVID Delight agytréner